IMPORTANT! Canvis tercera setmana

 Benvolgudes famílies,


Durant la tercera setmana de casal hi haurà algunes modificacions respecte a la resta de setmanes. Es faran tres excursions en comptes de dues i aquestes es dividiran de la següent manera:

Dimarts: Sharma climbing
Dijous: Platja de caldetes
DivendresJump Yard.

Respecta aquesta última, és molt important que tots els participants portin mitjons antilliscant, (teniu una imatge al final del text).

Els nens i nenes que divendres tenen jocs d'aigua i piscina, se'ls hi passarà al dimecres. I Cicle Superior farà totes dues modalitats al mateix dia en diferents moments.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL CENTRE D'INTERÈS

Hola a tothom!! Cada cop queda menys per començar l'estiu i això vol dir que en breu començarà un nou Casal al col·legi Sant Miquel. Aquest any els alumnes de primària ajudarem als personatges de "SHREK" a desenmascara el misteri en el que es trobem. No sabem que ha passat però alguns dels protagonistes de la pel·lícula han desaparegut!!! Si, ho heu llegit bé, han desaparegut i no tenim cap pista d'on poden estar. Ens ajudeu en aquesta nova aventura? Però no ens hem de preocupar, en Mike Wazowski i en Sulley ens ajudaran en aquesta recerta impossible! Us hi esperem per gaudir d'un nou estiu ple d'aventures i emcions a l'escola!