EXCURSIÓ WATER SPORT CENTER de Calella

 Hola tothom,


Per fi ha arribat un dels dies més esperats del casal d'estiu per la majoria de nens i nenes. L'excursió del WATER SPORT CENTER de Calella s'ha realitzat, i com era d'esperar, ens hem divertit molt amb els nostres amics i amigues i monitors.

Moltes han estat les activitats que hem fet al llarg de tot el matí on destaquen la Banana, Kaiak, el rocket i el pedalo. Tot i que també hem gaudit d'estones a l'aigua amb la supervisió i dinamització dels nostres monitors.

Voldríeu veure algunes imatges? A continuació us deixem un recull d'imatges.












JUST DANCE (dimecres 4rt setmana)

Benvolgudes famílies,

Aquest dimecres els nens i nenes de la modalitat de tot el dia han fet una competició de JUST DANCE on el nivell ha estat molt elevat i igualat. Les cançons que s'han ballat han estat molt complicades, però tots els participants ho han fet molt bé tot i la dificultat de les coreografies.

Després de què la setmana passada féssim un bingo amb molt moviment i ritme, ahir vam demostrar que som uns ballarins de primera!












Jocs d'aigua (dimecres 4rt setmana)

Mares i pares,

Coneixeu una millor manera de gaudir de l'estiu? Perquè nosaltres sí! Els alumnes de cicle mitjà ens ho hem passat "bomba" fent jocs d'aigua en un dia de força calor.

A continuació us deixem algunes imatges. 





Esports (dimecres 4rt setmana)

Els nens i nens que han decidit fer la modalitat d'esports aquesta setmana segueixen a amb el vòlei! Famílies, tenim uns esportites de primera!








Jocs i manualitats (Dimecres 4rt setmana)

Aquest matí els alumnes de jocs i manualitats hem continuat amb la nostra creativitat que ens caracteritza!

Pares i mares, mireu quins treballs manuals més divertits hem fet!













IMPORTANT

 Benvolgudes famílies,


Demà, dia 20 de juliol, el coordinador del casal de primària (Àlex Tobella) no podrà assistir a l'excursió del Water Sport Center per temes personals. Així que el grup estarà dirigit pel coordinador del casal d'infantil, en Pol Galiano. 

Perdoneu les possibles molèsties. 




EXCURSIÓ PARC FORESTAL (MATARÓ)

Aquesta tarda hem anat al parc forestal de Mataró a fer una cursa d'orientació on hem realitzat diferents proves en equip. Piràmides, croquis i dibuixos a terra, fotos divertides, construccions amb materials del bosc, activitats esportives i de cooperació entre d'altres.

A continuació us deixem un petit recull fotogràfic.











Piscina Cicle Mitjà (dilluns 17 de juliol)

Els alumnes de tercer i quart han gaudit d'una jornada de piscina que els ha ajudat a combatre aquest dia tan calorós!

Pares i mares, ens ho hem passat "pipa"!









EL CENTRE D'INTERÈS

Hola a tothom!! Cada cop queda menys per començar l'estiu i això vol dir que en breu començarà un nou Casal al col·legi Sant Miquel. Aquest any els alumnes de primària ajudarem als personatges de "SHREK" a desenmascara el misteri en el que es trobem. No sabem que ha passat però alguns dels protagonistes de la pel·lícula han desaparegut!!! Si, ho heu llegit bé, han desaparegut i no tenim cap pista d'on poden estar. Ens ajudeu en aquesta nova aventura? Però no ens hem de preocupar, en Mike Wazowski i en Sulley ens ajudaran en aquesta recerta impossible! Us hi esperem per gaudir d'un nou estiu ple d'aventures i emcions a l'escola!