SORTIDA AL WATERSPORTCENTER (CALELLA)

 

Benvolgudes famílies i alumnes,

Ens fa molta il·lusió compartir amb vosaltres la nostra experiència a la recent sortida al WaterSportCenter de Calella, un club especialitzat en organitzar una àmplia varietat d'activitats aquàtiques. En aquesta ocasió, els nostres alumnes van tenir l'oportunitat de gaudir d'un dia ple d'emoció i diversió amb dues activitats aquàtiques molt populars: la "banana" i el "donut".

                                          








JORNADA DE BÀSQUET AL CAMPUS D'ESPORT

 

Aquest dimarts els alumnes del Campus d'Esport van estar durant el matí realitzant diferent activitats i jocs relacionats amb el bàsquet. Els alumnes van poder mostrar la passió i el gust que tenen per aquest esport!!

A la tarda, els monitors van preparar un campionat per equips on els nens van gaudir d'uns partits entre amics on vam riure molt i sobretot ens ho vam passar molt bé!!!

EL CAMPUS D'ESPORT NO S'ATURA DE FER ESPORT I DE DISFRUTAR AMB ELS AMICS!










                                                                       









CURSA D'ORIENTACIÓ A CAN COLL-COLLSEROLA

 Gran èxit de la cursa d'orientació a Collserola pels alumnes del Campus d'Esport


Els alumnes del Campus d'Esport van participar en una emocionant cursa d'orientació a Collserola el divendres passat. Aquesta activitat va permetre els nens i nenes posar a prova les seves habilitats de navegació i treball en un entorn natural únic. 

Amb el suport dels monitors els alumnes van recórrrer diversos punts de control distribuïts pel bosc.







                                       

Els al

Amb el

SORTIDA PLATJA DEL VARADOR (MATARÓ)

 

Els alumnes del Campus d'Esport, vam gaudir la setmana pasada d'un dia magnífic a la platja, on vam aprofitar per fer activitats esportives, jocs i sobretot ens ho vam passar super bé!






SORTIDA BOSC VERTICAL-DOSRIUS CANCELADA

 Bon dia families, 

Malauradament , la sortida que teniem prevista per avui Dilluns dia 1 de Juliol al Bosc Vertical-Dosrius ha estat cancelada degut al mal temps. 

Estem a la espera de poder reubicar la sortida un altre dia de la setmana. Quan tinguem novetats us ho comunicarem a través del blog.


Moltes Gràcies