Dimecres 6 modalitat de jocs i manualitats

 La modalitat de manualitats i jocs segueix realitzant murals per decorar el pati i els espais de l'escola!













Jocs d'aigua dimecres 6 de juliol

Ja ha tornat el sol i això és sinònim de jocs d'aigua!! Ahir no ens va acompanyar el dia pero avui si hem pogut gaudir d'aquesta activitat. A continuació us deixem un parell d'imatges d'aquest moment tan refrescant!




Photocall Casal PRIMARIA

 Bon dia pares i mares,


A continuació us deixem un conjunt d'imatges d'un photocall que han creat els alumnes de la modalitat de JOCS i MANUALITATS de la segona setmana, 


Demà durant l'arribada dels nens i nenes els fmiliars també podreu fer-vos la vostra foto!

































Dijous 6

 Estimades famílies,


Us recordem que les activitats de jocs d'aigua i piscina del divendres es faran demà de forma excepcional ja que tenim l'excursió del Roc Roi divendres.


Salutacions




Activitats dimecres 5 de juliol

 Benvolgudes famílies,


Tot i que el dia no ens ha acompanyat del tot, tots els participants han pogut gaudir de cada una de les activitats programades pel dia d'avui, exceptuant els jocs d'aigua per decisió de l'equip de monitors i els propis alumnes. 

A continuació us deixem un recull fotogràfic. 

Feliç dimecres!















MOLT IMPORTANT FAMÍLIES DE LA SEGONA SETMANA

 Bon dia,


Ens sap greu comunicar-vos que per un tema logístic els alumnes del Casal de Primària i ESO no han pogut gaudir de l'activitat al Jump Yard aquest matí. Com alternativa hem fet una gimcana al Parc de Can Mercader de Cornellà del Llobregat.

La sortida al Jump Yard l'hem tornat a programar pel pròxim divendres 14 de juliol. Disposarem de tot l'espai del Jump Yard per nosaltres, estarem sols com únic Col·legi. Els alumnes que no estiguin inscrits la pròxima setmana estan convidats a participar de la sortida, sense cap cost addicional. Tan sols s'hauran de portar el dinar. Us demanem a les famílies no inscrites a la pròxima setmana i que els vostres fills i filles vinguin el divendres 14 de juliol al Jump Yard ens ho feu saber des d'avui fins el pròxim divendres 7 de juliol, tant al coordinador, l'Àlex Tobella com a un servidor, en Jordi Longarón.

Tota la informació relativa al canvi de data de la sortida, l'equipament que hauran de portar els alumnes el divendres 14 de juliol, la podreu consultar al lateral dret del bloc. 

Lamentem les molèsties que aquest canvi us puguin suposar.

Informar-vos que la propera setmana de Casal, la del 10 al 14 de juliol els vostres fills i filles tindran tres sortides:

Dimarts dia 11 de juliol: Sharma Climbing (Barcelona)
Dijous, dia 13 de juliol:Platja de Caldetes
Divendres: 14 de juliol: Jump Yard (Cornellà del Llobregat)

Salutacions 



EXCURISIÓ CAN MERCADER

 Benvolgudes families, 


Us compartim un recull fotogràfic d'algunes activitats que els nostres participants han fet durant el dia d'avui. Com podeu comprovar estem tots en forma per poder fer front a qualsevol personsatge que ens aparegui durant la setmana. Els nostres amics d'SHREK ens necessiten, així que estem preparats per qualsevol dificultat. 














 



Activitats dilluns 3 de juliol

Benvolgudes famílies,


Us ensenyem algunes imatges de les activitats que els alumnes/as de la segona setmana han realitzat aquest inici de setmana. Com podeu veure no parem mai. 


Salutcions












 


EL CENTRE D'INTERÈS

Hola a tothom!! Cada cop queda menys per començar l'estiu i això vol dir que en breu començarà un nou Casal al col·legi Sant Miquel. Aquest any els alumnes de primària ajudarem als personatges de "SHREK" a desenmascara el misteri en el que es trobem. No sabem que ha passat però alguns dels protagonistes de la pel·lícula han desaparegut!!! Si, ho heu llegit bé, han desaparegut i no tenim cap pista d'on poden estar. Ens ajudeu en aquesta nova aventura? Però no ens hem de preocupar, en Mike Wazowski i en Sulley ens ajudaran en aquesta recerta impossible! Us hi esperem per gaudir d'un nou estiu ple d'aventures i emcions a l'escola!