EXCURSIÓ PLATJA DE CALDETES

Hola, pares i mares,

Avui tots els nens i nenes del casal hem anat a la platja de Caldetes a gaudir d'una jornada molt refrescant. Hem aprofitat l'excursió per poder fer activitats de coordinació i treball en equip, sense deixar-nos de fer unes quantes remullades al mar entre activitat i activitat.

Ara bé, no tot ha estat alegria i bon ambient. Ens han arribat informacions que algun desconegut vol endur-se l'Shrek. Serem capaços i capaces de protegir-lo a ell i els seus amics?






















Actuació sorpresa de les participants Marina i Carla

Avui dues alumnes de segon de primària del casal han volgut cantar-nos una cançó a tots els nens i nenes i monitors per demostrar-nos que tots i totes som uns autèntics artistes sense importar l'edat.

FELICITATS, NOIES





Bingo Musical dimecres 12 de juliol

Estimades families, aquesta tarda hem fet la primera edició del BINGO MUSICAL del casal del col·legi Sant Miquel. 


Ens ho hem passat "pipa" i hem ballat molt! 


Felicitats a tots els participants i, especialment, als guanyadors de les tres línees i el bingo. On hi ha hagut un empat entre l'Ariana i l'Eric. 









Piscina dimecres 12 de juliol

Compartim amb vosaltres tres imatges on alguns nens i nenes del casal (Cicle inicial i superior), han gaudit amb els seus companys i companyes jugant dintre la piscina i passant una estona ben refrescant.






Modalitat dansa i teatre (dimecres 12 de juliol)

Els participants del casal que han decidit fer la modalitat de dansa i teatre no paren d'assajar per fer el TU SI QUE VALES del divendres vinent al matí, abans de marxar al Jump Yard.

Tenim autèntics artistes que ben segur ens faran unes actuacions de primer nivell.


A continuació us deixem algunes imatges de la preparació prèvia. Les actuacions les tindreu el proper divendres per la tarda.









Modalitat Esports (dimecres 12 de juliol)

Pares i mares,

Els alumnes/as que aquesta setmana han decidit fer la modalitat d'esports, encara practiquen l'handbol amb les seves característiques i normes. Sembla que tenim nens i nenes molt bons i bones per jugar a aquest esport. També alguns monitors han volgut participar en algun partit que s'ha realitzat.

Ara bé, cada 15 minuts hem deixat que tots els participants beguessin aigua i es refresquessin per suportar millor la calor.
















Modalitat de Jocs i Manualitats (dimecres 12 de juliol)

Els alumnes/as de la modalitat de jocs i manualitats finalitzen avui l'atrapasomnis que van començar el dilluns anterior. 

A continuació us deixem algunes imatges de la preparació del taller. 







Jocs d'aigua (Dimecres 12 de juliol)

 Estimades famílies,


Us deixem algunes imatges dels jocs d'aigua d'avui. Amb la calor de l'estiu sempre hi han ganes de refrescar-se! 







EL CENTRE D'INTERÈS

Hola a tothom!! Cada cop queda menys per començar l'estiu i això vol dir que en breu començarà un nou Casal al col·legi Sant Miquel. Aquest any els alumnes de primària ajudarem als personatges de "SHREK" a desenmascara el misteri en el que es trobem. No sabem que ha passat però alguns dels protagonistes de la pel·lícula han desaparegut!!! Si, ho heu llegit bé, han desaparegut i no tenim cap pista d'on poden estar. Ens ajudeu en aquesta nova aventura? Però no ens hem de preocupar, en Mike Wazowski i en Sulley ens ajudaran en aquesta recerta impossible! Us hi esperem per gaudir d'un nou estiu ple d'aventures i emcions a l'escola!