EXCURSIÓ PLATJA CASTELLDEFELS

Aquest matí hem gaudit d'un super-dia a la platja de Castelldefels. Alumnes i monitors ens ho hem passat genial fen activitats a la sorra, on hem pogut demostrar les nostres habilitats físiques fent diferents jocs organitzats pels monitors del casal. Posteriorment, i continuant amb la dinàmica, també hem ensenyat com som de capaços i capaces de desenvolupar-nos dins de l'aigua fen diverses activitats on ens ho hem passat genial i hem gaudit de la companyia dels nostres amics i amigues!


Amics d'Shrek, en breus us ajudarem!















EXCURSIÓ A LA GRANJA ESCOLA

 Ahir tots els nens/es de la primera setmana del casal vam anar a visitar la granja escola per treballar la educació emocional. Ens ho vam passar genial! 


A continuació us deixem algunes imatges del dia d'ahir.














Benvinguda Casal 2023

 Ja hem començat un nou casal a l'escola i ara toca gaudir-lo al màxim!


Els alumnes/as i monitors/es de la primera setmana ja estem preparats! 







EL CENTRE D'INTERÈS

Hola a tothom!! Cada cop queda menys per començar l'estiu i això vol dir que en breu començarà un nou Casal al col·legi Sant Miquel. Aquest any els alumnes de primària ajudarem als personatges de "SHREK" a desenmascara el misteri en el que es trobem. No sabem que ha passat però alguns dels protagonistes de la pel·lícula han desaparegut!!! Si, ho heu llegit bé, han desaparegut i no tenim cap pista d'on poden estar. Ens ajudeu en aquesta nova aventura? Però no ens hem de preocupar, en Mike Wazowski i en Sulley ens ajudaran en aquesta recerta impossible! Us hi esperem per gaudir d'un nou estiu ple d'aventures i emcions a l'escola!