CLOENDA CASAL

 Estimades famílies,


Un any més finalitza el casal i això vol dir un nou curs tancat. Per part nostre tant sols us volem agrair la confiança com heu fet sempre.


BON ESTIU I ENS VEIEM A LA TORNADA DEL NOU CURS ESCOLAR!

VIDEO RESUM QUARTA SETMANA DE CASAL

 Apreciats lectors,


Us compartim un enllaç on podreu veure un resum del que s'ha fet al llarg de la quarta setmana de casal. Esperem que us agradi.

https://youtu.be/0kyEwYXRHyE

Salutacions VIDEO RESUM TERCERA SETMANA DE CASAL

Familiars i amics,

Us compartim un enllaç de la tercera setmana de casal. Esperem que us agradi.

https://youtu.be/6h3ZCc2o5lAVIDEO RESUM SEGONA SETMANA DE CASAL


Hola a tothom,

Ja s'acosta el final del casal així que us compartim un enllaç per veure un resum de tres minuts de les activitats que s'han dut a terme al llarg de la segona setmana. 


 https://youtu.be/tP5yREWvBlk


VIDEO RESUM PRIMERA SETMANA DE CASAL

Benvolgudes famílies,

Us deixem un enllaç per veure un resum de la primera setmana de casal.  

https://youtu.be/UY2wDBOhVyA
EXCURSIÓ MARINELAND

Bon dia!

Avui els nens i nenes del casal han gaudit d'una de les excursions més estimades per tots ells. Com ja era d'esperar, Marineland ha servit per tancar un casal de molta diversió i bon ambient. La barreja de tobogans, piscines i amics ens ha servit per passar un dia inoblidable amb els nostres companys i companyes. No hem parat de baixar per diverses atraccions aquàtiques on ens hem mullat de dalt a baix. Senzillament, ha estat un dia inoblidable per tots i totes!


Dansa i teatre (26-7-2023)

Estimats amics, 

Dansa i teatre aprofita l'última setmana per fer alguns balls del just dance amb molta marxa i moviment. Tot seguit us deixem algunes imatges.


Jocs i manualiats (26-7-2023)

 Hola a tothom!

Avui el grup de jocs i manualitats ha aprofitat el dia al màxim! No han parat de jugar i fer activitats relacionades amb les manualitats. Aquí us deixem algunes imatges.


Modalitat d'esports (26-7-2023)

 Hola pares i mares,

Com ja sabeu, la modalitat d'esports no para mai i més quan és la setmana de futbol. Sembla que el grup d'aquesta modalitat te molta energía i l'equip de monitors aprofita l'ocasió per organitzar diferents campionats i activitats per aprofita les ganes de tots els participants. 
Piscina (26-7-2023)

 Bon dia famílies!

Ja estem a la recta final del casal però els vostres fills i filles no paren. Avui els alumnes de Cicle Superior hem anat a la piscina de l'escola a remullar-nos una bona estona.


Vídeo resum TU SI QUE VALES (primera setmana de casal)

 Hola a tothom!

Us deixem l'enllaç d'un vídeo on podreu veure un resum del TU SI QUE VALES de la primera setmana de casal. Esperem que us agradi!


https://youtu.be/nU5AM1gRQ-Y
Vídeo quarta setmana de casal (activitat de dansa i teatre)

 Pares i mares, amics i amigues,

Tot seguit us deixem un enllaç on es pot visualitzat un vídeo d'una de les activitats que van realitzar els alumnes/as de dansa i teatre de la quarta setmana de casal. 

Esperem que us agradi!

https://youtu.be/qGqY0UB4DDA

Campionat fútbol dimarts cinquena setmana

 Hola a tots i totes,


Aquesta tarda els nens i nenes del casal han pogut participar en una jornada esportiva després de fer l'excursió del bosc vertical. Vuit han estat els grups que han participat en aquesta competició on l'equip guanyador ha estat el del monitor VíctoR.

Felicitats a tots els que heu participat. 


EL CENTRE D'INTERÈS

Hola a tothom!! Cada cop queda menys per començar l'estiu i això vol dir que en breu començarà un nou Casal al col·legi Sant Miquel. Aquest any els alumnes de primària ajudarem als personatges de "SHREK" a desenmascara el misteri en el que es trobem. No sabem que ha passat però alguns dels protagonistes de la pel·lícula han desaparegut!!! Si, ho heu llegit bé, han desaparegut i no tenim cap pista d'on poden estar. Ens ajudeu en aquesta nova aventura? Però no ens hem de preocupar, en Mike Wazowski i en Sulley ens ajudaran en aquesta recerta impossible! Us hi esperem per gaudir d'un nou estiu ple d'aventures i emcions a l'escola!